Husvagns och husbilscamping Tibrotrippeln 2018

Natt – fredag

Nattävlingen har som tidigare samlingsplats vid Fågelviksskolans Sporthall. Campingen öppnar fredag 23 mars kl. 15.00 och kommer att vara öppen till söndag kl.10.00. (Husbilar och husvagnar kan hämtas efter söndagstävlingen med toaletterna är då stängda.) Vid husvagns- och husbilscampingen vid Sporthallen kommer det finnas tillgång till färskvatten, toaletter och dusch under hela helgen.

Medel – lördag och Medel – söndag

Lördags- och söndagstävlingarna har samling 20 km från Fågelviksskolans sporthall. I grusgropen är det enbart bilparkeringen. Eftersom området är begränsat så kommer det inte bli någon parkering av husvagnar eller husbilar i grusgropen.

Husvagn

För de som har husvagn kan de åka med sin bil 20 km till Arenan och parkera i grusgropen. Efter tävlingen åker de tillbaka till sin husvagn vid Fågelviksskolans sporthall och övernattar där.

Husbilar

De som har husbil och campar vid Fågelviksskolans sporthall får ha kvar sin husbil vid sporthallen under hela helgen. Husbilscamparna kan anmäla att de vill ha transport till/från tävlingsplatsen lördag och söndag. Anmälan ska göras i Eventor senast söndag 18 mars.

Pris

100 kr/natt för camping betalas på plats kontant eller med swish. Gratis transporter för husbilsägare.

Husvagnstoaletter

Det är ej tillåtet tömma husvagnstoaletter i inomhustoaletterna.

Upplysningar

Kontakta Mats Andrén telefon 0705-194354 eller mail matsoskar63@gmail.com

Bokning av plats

Bokning av husvagns-/husbilsplats görs på mail matsoskar63@gmail.com för att garanteras
plats.