Husvagns och husbilscamping Tibrotrippeln 2017

Uppställningsplats för husvagn och husbil finns ca 1000 m från arenan för lång- och medeldistansen. Vägen till arenan går på grusväg så det finns möjlighet att cykla dit för den som vill. Ni parkerar på Fagersanna IF:s stora gräsplaner som annars används för vårens fotbollsträningar, ett slätt och torrt underlag. För den som har en större husbil finns möjlighet att parkera på asfalt eller grusyta utmed vägen.

Tillgång till omklädningsrum med dusch och toalett samt färskvatten finns samt ett par platsbyggda utedass, modell Tibro OK. Tömning av husvagnstoaletter i inomhustoaletter är inte tillåtet.

Campingen öppnar fredag den 7 april klockan 16.00 och stänger söndagen den 9 april kl 15.00. Pris 100 kr /natt betalas på plats kontant eller med swish.

Ett mindre antal uppställningsplatser finns på grusytan bredvid Sporthallen som är arena för nattävlingen. Denna uppställningsplats kan endast användas från fredag den 7 april kl 16.00 till lördag den 8 april kl 11.00. Tillgång till toalett och färskvatten finns.

Husvagns/husbilsuppställning BÖR anmälas i förväg som tjänst i Eventor, det räcker att anmäla under EN tävling.

Eventuella frågor besvaras av Mats Andrén på telefon 0705-19 43 54 eller mail matsoskar63@gmail.com