Tack för tävlingarna 2019!

Tack alla deltagare, funktionärer, markägare och jägare för att Ni hjälpt oss att göra Tibrotrippeln till ett lyckat arrangemang.

Jag hoppas att Ni som deltagit fått en härlig om än lite blåsig upplevelse under helgen, att orienteringen gått bra och att Ni haft en trevligt både före, under och efter tävlingarna.
Jag vill tacka alla funktionärer som ställer upp och jobbar på ett fantastiskt sätt. Alla markägare och jägare som delar med sig av skog och mark och låter oss låna marken så att vi kan arrangera tävlingarna ska också ha ett stort tack.

Utan deras välvilja är det svårt att arrangera orienteringstävlingar. Tack också till Naturbordet som hjälper oss med mat så att tävlande och funktionärer kan äta lite mer än bara en korv eller smörgås.

Till kommande år arrangeras ingen Tibrotrippel på våren utan vi är delaktiga som arrangörer av U10-mila den 31 juli-2 augusti 2020. Jag vill hälsa Er alla hjärtligt välkomna dit. Mer information om detta kommer att finnas i Eventor.

Till slut en härlig kommentar från en tävlande som jag fått mig tillsänd,

Tibro OK, Sverigebäst på att arrangera OL-tävlingar? 
Ja, efter att i helgen ha deltagit på Tibrotrippeln, vill jag utnämna dem till att vara just Sverigebäst!
Tävlingen som samlade 244 deltagare på natten, 663 igår och 624 idag, bjöd på topp-arrangemang!
Nattens arena låg i en idrottshall med fin inramning. Buss gick t.o.r. till nattens övningar.
Medel-etappernas arena låg i en grusgrop med parkering och allt samlat på ett ställe. Här fanns bl.a, mattält med flera varmrätter att välja på, 12 stora TV-skärmar för resultatgivning i ett separat tält, ihopsnickrade trevliga toaletter. Vid duschen fanns t.o.m. spegel och handdukar att låna, om man glömt att ta med sig!!!
Jag ger 5 skärmar av 5 möjliga!!!

Stort tack för Ditt deltagande i Tibrotrippeln 2019 och lycka till på kommande tävlingar!
Nina Gumaelius, tävlingsledare

Pödler sport logo

Sportförsäljning från Pöldersport AB

Pölders kommer att ha enklare försäljning i Sporthallen på fredagen. Är det något särskilt du behöver kan detta beställas på telefon 0380-80 000 senast fredag kl 12.00 så finns det på plats innan tävlingen.På lördags och söndags tävlingarna finns Pölders på plats med ordinare sortiment.

Foton Tibrotrippeln Medel 2017

Foton Tibrotrippeln Lång 2017

Foton Tibrotrippeln Natt 2017

Löpex försäljning

Löpex kommer ha försäljning av kompasser, tejp mm i Sporthallen på fredag kväll. Ordinarie sortiment finns till försäljning på arenan lördag och söndag. Är det något särskilt du vill köpa på fredag kväll ta kontakt med Löpex butik i Örebro senast fredag kl 12.00 så kan de ta med det till Tibro.

https://www.lopex.se/

Årets meny

Nu är det bestämt vilken mat vi kommer få njuta av under tävlingarna. Vad sägs om helgrillad laxöring från vättern eller vildsvin och sidfläsk i en viltpanna? Självklart finns det som vanligt även hamburgare, korv, mackor och fika. Du hittar årets smakrika meny på den här sidan.

Camping under Tibrotrippeln 2017

Nu har vi publicerat information om vilka möjligheter det finns att campa med husvagn och husbil under tävlingarna.

Du hittar en länk till sidan i menyn eller här.

Välkomna!

Foton från Fagersanna Medel

Foton från Fagersanna Lång